Helgen inleds

med party! Elller... nja, fika-kalas snarare. Min far blir nämligen hela 41 ÅR gammal! Vart är världen påväg kan man ju fråga sig. Så ikväll blir det tårta,saft och Let´s Dance såklart! Pojken min är i Stockholm och tävlar! All lycka till han! Närmast släkten kommer som sagt ikväll på besök och innan det sker ska jag hinna duscha, byta om och göra tårtor :D Kanske lika bra att avsluta och börja med det istället! Eller vad tror ni? Angående uppdateringar4na så går det trögt.. Jag jobbar på det. Senaste uppdateringen i mitt liv är att jag skrivit in mig på trafikskolan.

Överraskningar

Uppdateringarna på den senaste livstiden har ju inte vart på topp men se det som ett tecken att jag har haft mycket att göra :) I skrivande stund ligger jag i soffan och kollar på något pussel-program på tv3, det är ganska underhållande och jag är riktigt grym på att lösa orden :) Imorse var det längdskidor på planeringen, banan (Kung Björn spåret) var som förra veckan, mycket isig och det gick mycket fort. Dock håller dem på att skövla skogen så det var en hel del barr och kvistar en bit på spåret. Tejpvalla + barr = tvärstopp! Så det gick ju mindre på dem partierna men jag tog igen det där spåret låg i blank is. Ikväll är det OCAD kurs i klubbstugan, ska bli jätte roligt. Kunde det förut men har glömt allt så det känns bra med en uppfräschning av det minnet. Ska försöka hinna med och träna innan, men det får tiden avgöra :) Nu måste jag runda av för jag ska gå till skoldagens andra och sista del, nämligen 35 minuter engelska. Jobbigt!

Våren knackar på dörren

Så som solen skiner borde den vara här när som helst :) Dock ligger det 1 meter snö på backen vilket gör det lite ovårigt. Hur som helst! Måndag morgon, alltid en jobbig morgon, för vissa. Själv flög jag upp vid 7 tiden, helt pigg och utvilad. Härligt! Jag åt frukost i sängen med blicken på TV4 nyheterna. Sen begav jag mig till bussen och tro det eller ej, jag hann med en tidigare buss n vad planen var. Då har man inte bråttom. Sen var det dags att träna. Vi körde OL-intervaller i Eriksberg/Kåbo området idag men vi sprang även förbi vid Botaniska, Slottet och Universitetet. Rolig och jobbig träning men solen sken på oss så det var inge synd om oss egentligen. Som alla andar måndagar börjar jag sent så jag gick hem efter jag duschat och tittade på Prison Break med Mårten. Han är helt besatt av den serien! Sen blev det skola med lite samhäll och matte. Nu sitter jag här och funderar på om jag ska gå till Willys nu eller om ett tag?! Tror allt det blir nu :)

Solsken och snöpuls

Bara för att det är lördag innebär det inte sovmorgon och sedan ligga i soffan hela dagen. Inte en chans. I morse gick jag upp strax efter åtta och kände mig hyfsat pigg. I med frukosten och på med tävlingskläderna och sätta sig i bilen till Uppsala. På plats i Uppsala runt tio tiden träffade jag sedan Mårten som så tapper tagit sig ut till andra sidan stan för att titta på när jag tävlar. För er som vet vad orientering handlar om fattar direkt att han hade lite långtråkigt eftersom orientering inte är en ökänd publiksport. Som tur fanns det en varm klubbstuga som han kunde värma sig i medan jag pulsade runt i stadens alla snöhögar. Men tacka solen och det underbara vädret för att det var härligt att springa idag. Efter tävlingen for vi hem och Mårten hem till sitt. Nu kanske man ska byta kläder och plocka fram solstolen för en vistelse i det sköna :)

Vad gör du nu för tiden?

Jadu, Tomas Ledin, det var en riktigt bra fråga. Mit liv just nu, 2010, joggar på i ett riktigt högt tempo. både bra och dåligt att tiden går så fort! Sista terminen i skolan lider mot sitt slut helt enkelt och igår fick jag min nya student tröja, riktigt tjusig! Mössan är dock lite försenad och beräknas komma om 3 veckor. Förutom student förberedelserna fungerar även det vanliga livet bra. Träningen har legat lite lågt den här veckan och anledningen är att vi just vart i Portugal och tränat mer än någonsin. Skönt att vila upp de stakars musklerna inför vårens påfrestningar! På tal om muskler så jobbar mina hjärnmuskler (finns det några sådana?) för fullt inför samhälls provet nästa onsdag. Måste jobba på att hålla kvar mitt betyg. Jag menar att jag inte har IG utan jag ligger på VG men jobbar uppåt. I övrigt angående skolan funkar det mycket bra :) Storstadslivet i Uppsala är inte det mesta glamorösa men det är inget jag eftersträvar så jag är glad ändå. Mårten diskar och jag lagar mat, så vi överlever :D Vi ses i princip varje dag och det kan låta mycket och påfrestande men jag kan säga att efter 9 månader tillsammans så har jag inte tröttnat ett dugg på honom. Jag tycker det för mesta är jobbigt att inte vara med honom, som nu, när jag är hemma och han i Uppsala. Som tur är så ska vi ses imorgon igen så det är inte så farligt. Sen på söndag sammansluter vi igen för en ny skolvecka tillsammans med träningar, filmkvällar och skolarbete.

Nej nu tror jag det är dags att knyta ihop påsen för den här gången :)

Studenttröjan som jag beställde i höstas och som kom igår :D

Ja, jag lever

Senast man hörde något härifrån var i Portugal men bara så ni vet så har jag kommit hem för länge sedan! Hemresan gick mycket fint. 2 timmars försening i Lissabon blev till 3 timmars väntan i Frankfurt (bara!) Tanken var ju att vi skulle vara i Frankfurt i 5 timmar men så blev inte läget. Hur som helst, Frankfurt är en gigantisk flygplats, till och med störst i Europa... världen? Men någon storhet i flygplatsen mötts man inte av precis. Den bestod endast av massa gate gångar hit och dit. Något större shopping centrum fanns det inte utan det låg lite här och där. För att hitta lit mat fick vi bege oss utanför säkerhetskontrollen. Mycket otympligt eftersom man blev tvungen att packa upp datorn varje gång man gick igenom den. Så Frankfurt är inget jag rekommenderar.

Sen jag kom hem har inget spektakulärt hänt. Mårten kom hem till mig i fredags och vi åkte sedan till Uppsala på söndagen. Under helgen blev det lite Let´s Dance, snöskoteråkning, korvgrillning och melodifestivalen. Sen blev det ny vecka med en massa skola och det vanliga livet rullades sakta igång. Igår blev det en vistelse på stan då Mårten införskaffade sig en ny skjorta och t-shirt och jag fick med mig lite skor hem. :) Köpte ett par likadana vita skor som jag hade förra sommaren, tygskor, eftersom dem är helt nedgångna och slitna. Tänkte dock att det skulle vara tråkigt att bara köra vita skor en sommar till så jag köpte likadana modeller fast i svart och grått också. Skorna kommer ju såklart från H&M och ligger på ett pris på 129 kr. Dessutom hade jag 100 kr rabatt så det blev 3 par skor under 300 kr! Helt klart värt det! Och vet ni vad? Sommarens sko problem är redan löst :D

Angående bilder från Portugal så är dem påväg. Jag jobbar sakta men säkert på dem :) Nej, nu måste jag plugga lite samhällskunskap, har prov nästa vecka och jag har ett MVG att bygga upp!!

RSS 2.0