Nedräkningen har börjat

Robinson Final om ca 40 minuter. Inte för att jag är så väldigt insatt så ska jag iallafall se det. Finns inte så mycket annat att titta på denna lördag. Helgen har dock inte bara bestått av nedräkningen till Robinson. Igår eftermiddag begav sig nämligen jag och Mårten hem till Örbyhus för en liten vistelse. Det serverades självklart middag och kvällen bjöd upp till film hela natten låg. Idag vaknade vi sedan upp till ett hemsk snöoväder och när vi väl masat oss upp ur sängen för att gå ner till frukosten gick strömmen presic när rostmackorna stoppades ner. Attans! Det blev orostade mackor och kall oboy till frukost... BRRR!!! Strömmen återkom dock sedan lagom till frukosten var över, typiskt. Resten av dagen tillbringade vi till lite sällskapspel, film och prommenad med vovven. Sen begav jag mig hemåt. Och här sitter jag nu.

BK

Uppdateringarna må inte vara det bästa men jag kämpar. Det är inte lätt att prata med tomma intet, man får likom ingen respons eller feedback :P Hur som helst, nu skriver jag iallafall :) Sen senast har det hänt en hel del. Träningen rullar på i högre tempo och jag kom nyss hem från veckans 7:e pass (och fler blir det innan söndag), igår var jag på Burger King på en anställningsintervju, på måndag får jag svaret! SPÄNNANDE! Förutom det så har skolan dragit igång på mer allvar och mitt schema blir bara mindre och mindre känns det som :P Så ska det väl vara sista terminen! Framtiden ser den även ljus ut. Imorgon blir det skola, träning och resa till Örbyhus. Stannar där till på lördag sen blir det hemgång och på söndag är det träning och sedan avfärd till Uppsala igen. och så rullar veckan vidare :) Dock åker Mårten till JSM på onsdag, kul för han och mindre kul för mig men det är bara att bita ihop. Vi har iallafall fixat en gemensam mobiloperatör nu så nu ringer och sms:ar vi gratis, skönt det iallafall! :)

Nej nu ska jag dricka upp mitt te och gå och lägga mig. En ny dag imorgon väntar på att ta fart, lika bra att ta tag den vid hornen med andra ord :)

Fredagsmys

Hektisk dag.... eller inte! Var i Uppsala strax innan halv nio, tog första bästa buss till Fyrishov. Där blev det sedan 70 minuters simning sen en lång och avkopplande stund i duschen och bastun innan jag tog tag i skolans hektiska schema, en lektion! Efter 50 min samhällskunskap blev det sedan lunch och hemgång. Så, nu sitter jag här och försöker förstå mig på dessa DVD-brännar-program, framstegen är pågång! Men jag har inte tid att sitta här hela dagen för om några minuter kommer Mårten hem från skolan och då ska vi åka och träna. Han ska simma medan jag ska springa. Ikväll blir det sedan film med Mårten och några sim-kompisar till han, dock ingen Let´s Dance verkar det som.. *snyft*.. Men men, det blir nog bra ändå :)

Jag tar mer än Mårten i benpress

Tro det eller ej men vi hade faktiskt ett litet test på det i onsdags då vi svettades lite på gymmet. Mårten klarade nätt och jämnt 109 kg på tredje försöket medan jag satte 117 kg på första. Dock var nästa viktgräns på 125 kg, något jag inte orkade lika enkelt. Men det som är det viktigaste i det här är att jag slog min egen pojkvän i benpress :) Det kommer jag leva länge på!

Övrigt då? Jo, tackar som frågar. Det har vart bra! Som sagt, gym igår med Mårten efter det blev det middag, thailänks kyckling gryta a lá Amanda och sen film i soffan, Skönheten och Odjuret på engelska.. Vilken dröm! :) Idag har dagen sedan rullat på. Träning x 2 och lektioner x 2. Sen for jag hem till Skepptuna för lite gratis mat och skjuts till träningen. Imorgon bitti bär det av igen till staden för träning, skola och såklart umgås med Mårten till på lördag :) Det kommer bli film i soffan om jag känner oss rätt... vilket jag gör :P

Långpass i sin bästa form

Längsta dagen på länge är inte avklarad än. Inledde med att jag vaknade innan klockan och trodde att jag hade försovit mig så jag lutade mig tillbaka för att somna om och då ringer klockan, 07:00. Ingen återvändo. Klev upp, böt om till tänkbara löparkläder, käkade frukost och cyklade till stationen. Klockan 08:10 mötte vi upp Gunilla vid buss nr 20:s ändstation, Bergsbrunna. Sen blev det brått! Långpass 90 min stod på schemat så det var bara av med överdraget och på med skorna sen joggade vi iväg. Ett långpass av eget slag skulle jag vilja säga. Kartorna vi skulle orientera på var inte från igår så allt stämde inte riktigt men kartan stämde bra fram till att Gunilla sa det, då blev det helt plötsligt kartans fel att vi kom bort oss... Förutom kartorna så såg skogen ut som skogen brukar göra såhär års, snö, snö och åter snö! Förutom snö så gjorde vi även årets första kärr dopp då isen inte höll måttet sjönk vi igenom, bara fötterna blev blötta men det var mer än vad man vill utsätta sig för så här års. När vi passerad timmen tog Jocke över orienteringen och allt löpte på. Eftersom det endast var kartläsaren som hade koll på kartan så hängde vi andra på så glatt... Efter en stund kommer ropen på hjälp då kartläsaren tappat bort sig och inte får kartans alla bitar ihop. Stigen vi letade efter befann sig nämligen inte där den skulle vara så vi sprang runt och runt och runt. Sen tog Gunilla saken i egna händer och redde ut katastrofen och tillslut ramlade vi ut från skogen och in på stigen. Vi befann oss nästan längst ner på kartan då och insåg att tiden rullat på och vi endast hade 20 min kvar av passet. Vi lokaliserade oss i skogen, drack lite vatten och saft som Robin släppat på sen la vi in 5:ans växel och lubbade iväg hem på stigen. Det var vi mot klockan! Resultatet: Vi slog klockan med 1 minut men vi hade för det bråttom så det var bara in i bilen och köra järnet till skolan. Trotts allt stress blev vi bara 10 min sena, det är acceptabelt.

Dagen rullade sedan på med matte och projektarbete och engelska. Dock dog energin ut på engelskan så jag gav upp att läsa min engelska bok när sidorna började flyta ihop och allt mest var suddigt... Sånt händer faktiskt. Efter skolan var det stan med Mårten då vi besökte banken tre gånger och lite andra butiker. Mårten kom hem med två t-shirts, jag noll.

Om ca 1 h är Mårten hemma från träningen igen och då är det Paradise Hotel som gäller med rostade mackor, te och oboy. Förhoppningsvis kan jag flörta åt mig en nackmassage då jag känner att den är lie stel för tillfället. Måste bero på allt skrivande...

Datum: 19 januari 2010
Arrangör: IGU
Plats: Bergsbrunna, Uppsala

Typ av pass: Långpass i skog
Tid: 90 min
Intensitet: 140 - 190
Längd: 9 km
Kcal: 500

Kommentar: Orden räcker inte till men passet var jobbigt men i efterhand riktigt bra.

Träningshelg i Norrtälje

PASS 1

Datum: 16 januari 2010
Arrangör: Rånäs OK
Plats: Norrtälje City

Typ av pass: Långdistans orientering
Tid: 121 min
Längd: 10 km (13 km gps)
Intensitet: 164 - 187
Kcal: 900

Kommentar: Långdistans orientering med poker inslag. Alla löpare fick tre kort var och vid varje kontroll fanns det tre kort och man fick byta ett kort om man ville. Eller så chansade man på att det fanns bättre vis nästa. Jag vann poker ol med triss i 9:or! Övrigt, lätt orientering och sträckorna var lagda så man sprang i samhället.

_______________________________________________________________________________

PASS 2

Datum: 16 januari 2010
Arrangör: Rånäs OK
Plats: Norrtälje samhälle + skog

Typ av pass: Medeldistans orientering
Tid: 47 min
Längd: 4 km (5 km gps)
Intensitet: 160 - 180
Kcal: 312

Kommentar: Samhälls och skogs ol. Inga kontroller den här gången men relativt tydliga punkter så orienteringen var lätt.

_______________________________________________________________________________

PASS 3

Datum: 16 januari 2010
Arrangör: Jag själv
Plats: Vigelsjö friluftsområde

Typ av pass: Längdskidåkning
Tid: 60 min
Längd: 9 km
Intensitet: 160 - 178
Kcal: 600

Kommentar: En trevlig kvälls träning på skidorna. Endast EN vurpa!

________________________________________________________________________________

PASS 4

Datum: 17 januari 2010
Arrangör: Rånäs OK
Plats: Klubbstugan i Norrtälje

Typ av pass: Sling OL
Tid: 60 min
Längd: 4 km (5 km gps)
Intensitet: 144  - 170
Kcal: 260

Kommentar: OL träning i enbart skog. Jätte jobbigt pga all snö. Kontrollerna var lätta så det var mest bara att springa/pulsa.

________________________________________________________________________________

TOTALT

Tid: 4 h och 48 min
Längd: 27 km (32 km gps)
Kcal: 2072

Kommentar: Bra läger!! ;)

Höstterminen går mot sin kant

Första skolveckan är här och med avslutad... eller nästa iallafall! Har bara två stora arbeten som ska in men deadlinen var inte för än 00.00 så det är lugnt, 2 h och 45 min kvar! Mitt svenska arbete om 1900-talets litteraturhistoria är näst intill klart, bara en genomläsning som saknas. Sen var det samhällsarbetet som måste jag måste ta tag i. Dock är det ingen svår uppgift. Vi ska skriva ett cv, personligt brev till en ansökan vi har hittat och jag har sökt en hel del jobb så ett x antal personliga brev och cv:n finns sparade på datorn. Nästa vecka börjar sedan vårterminen på Celsius, härligt med en omstart så här i början.

Första skolveckan innebar såklart en mängd skolarbeten som dundrade ner framför ögonen på än. Bara att börja överst och jobba sig neråt i högen. Förutom skolan så har även träningen dragit igång på allvar igen, vilket känns kul. Något som är mindre kul är att en sovmorgon känns väldigt långt bort... Det verkar bli på fredag nästa vecka.. om jag har tur vill säga.

Helgens planer är i teama sport och det är Rånäs läger i Norrtälje som står på planeringen. På grund av att vintern kom som en käft smäll får vi springa i Norrtälje City istället för i skogen. Beräknas bli tre pass imorgon och 1 - 2 pass på söndag. Härligt!!

Nu är det dags för Let´s Dance (jag vet att det redan börjat men här i familjen tittar vi bara på bandade grejer)

Yoga

Datum: 12 januari 2010
Arrangör: Jag
Plats: Hemma

Typ av pass: Yoga
Tid: 60 min
Intensistet: puls mellan 50 och 140

Typ av övningar: En mängd yoga övningar med diverse konstiga namn

Kommentar: Mycket jobbigare än min andra skiva. Mycket fokus på styrka men det var bra!

Första skoldagen

Klockan är 11.37 och den första skoldagen på den sista terminen är avklarad. Vår första lektion var engelska och vår lärare hade glömt bort att vi kör på det gamla schemat fram till fredag så han dök inte upp utan vi kom på han när han gled runt i korridorerna. Lektion nummer två är projektarbete och eftersom det är ett fritt ämne så behöver man inte dyka upp på lektionerna. Sista lektionen som är svenska var sedan inställd eftersom kursen är klar i princip. Så men facit i hand, inga lektioner! Bra start på terminen ;)

Längdskidåkning

Datum: 10 januari 2010
Arrangör: Rånäs OK
Plats: Lindbacken, Rånäs


Typ av pass: Längdskidåkning/Långpass
Tid: 80 min
Längd: ca 6-7 km
Intensitet: 120 - 180?

Kommentar: Inledde med några övningsvarv på ett 200 m spår. Fick även en kurs i teknik av ett proffs. Sedan blev det två varv på elljusspårets hemska spår. Backar och utförsåkning, läskigt men riktigt kul! Blev även ca 5 vurpor... men men :)

NC cupen deltävling 1

Datum: 9 januari 2010
Arrangör: OK Rodhen
Plats: Östhammar

Typ av pass: Orienteringstävling
Tid: 96 min
Längd: 6,6 km (ca 10 km på gps:n)
Intensitet: 160 +

Kommentar: Fruktansvärd tävling! Snö upp till midjan bitvis, lätt orientering med långa sträckor där man sprang mest på plogade och oplogade vägar. Tyckte det var ganska öde i skogen, trotts att det var upp mot 30 startande men men. Bäst av allt var det varma och goda gul saften som man fick vid målet. Efter det var man nöjd!

______________________________________________________________________________________

Datum: 7 januari 2010
Arrangör: Jag själv och Mårten delvis
Plats: IGU

Typ av pass: Styrketräning
Tid: 60 min
Intensitet: runt 120?!

Typ av övningar: De gamla vanliga jag kör. Utfallssteg, balansplatta, sit ups, rygg osv. Kan publicera ett mer ingående pass någon annan gång!

Kommentar: Var ganska trött och seg innan men efter lite uppvärmning på cykeln gick allt bra och jag körde relativt hårt. Efter passet blev det sedan en avkopplande lunch på stan med Sigrid!

Let´s Dance

Första avsnittet av Let´s Dance är sedan någon timma över och... resultatet av årets säsong.. är.... GODKÄNT! Programmets festliga stämning är lite medryckande och de ihop skramlande b-kändisarna må kanske dra ner det lite men det hålls uppe. I närmare eftertanke har det väl aldrig vart med några riktiga super stars under någon av säsongerna. Det viktigaste är nog att de kan bjuda upp till dans och det brukar de flesta kunna, på sitt eget lilla vis. För er oerfarna Let´s Dance tittare säger jag bara att det är ett ganska skönt program med glitter, musik, fart och förhoppningsvis några skratt åt diverse felsteg och snubblingar.

Klart!

Nu var äntligen renoveringen klar och resultatet blev mer än godkänt tycker jag!

  • Ny 160 cm säng
  • Nytt matbord
  • Nytt datorbord
  • Nytt nattduksbord/hylla
  • Ny/gamla byrålådor

Förutom nya möbler så ställde vi tillbaka soffan på sin ursprungliga plats. :) Hoppas Mårten gillart!






Många bollar i luften

Här hemma är det full rulle! Igår och idag har vi hållt på med renoveringen av det nya "sovrummet", eller snarare sovhörnan av lägenheten. Vi rev garderoben igår och han/hon som byggde den en gång var nog inte den skarpaste kniven i lådan... Det visade sig bland annat att garderoben var 51 cm lång utvändigt, men när vi mätte den andra sidan, alltså inne i garderoben var samma väg 58 cm... hmm.. Förutom att riva så spaklade vi även alla hål som blivit.

Idag tog vi sedan tag i slipningen och det roligaste av allt, MÅLNING! Igår kväll tog vi en tripp till boländerna och in på Jula för att köpa färg, penslar, maskeringstejp, lim och en roller. Det var inte gratis! Efter målningen ville jag även måla om den andra garderoben invändigt (där var det grönt!) så det gjorde jag efter sovrummet. Det blev skit bra! Just ju, vi valde att måla sovrummet i grått... mörk grått... Färgen hette Granit och det skiftar väl i svart/grått. Men det blev snyggt!

Förutom att vi andas in damm och dofter av färg som lever vi i ett kaos. Vi slängde ut den gamla sängen som stod i sovhörnan och på den sängen hade vi alla våra kläder... Så under två dagar har våra kläder legat på golvet i en stor hög. Vi har dock organiserat det nu i väskor, men det är för det lite rörligt!

Den gamla garderoben

F.d garderoben

Ny spaklat

Slipning

Ny målat!

Stökigt!

Garderob nummer två till målning

Längdskidåkning i Fålhagen

Resultat: Skit svårt, jobbigt men väldigt roligt för det
Bild bevis:




Inlägg nr 80

Inte nog med att det är mitt 80:e inlägg så har jag även gjort en ny design.. (för er som kanske inte har sett det). Det tog inte lika lång tid som föra gången jag höll på och det är enklare och enklare för varje gång man petar lite i stilmallarna! Föutom nya blogg ska jag även inviga någon nytt... Längdskidåkning! Vi får se hur det slutar! Bildbevis kommer i eftermiddag :)

Snart daxs

Bara en vecka kvar innan skolan drar igång igen, dock är jag inte orolig. Det är ju trots allt sista terminen och dessutom är vårterminen en bra termin. Vädret blir bara bättre och bättre för varje dag som gryr, kurserna lider mot sitt slut och dessutom är det många lov inbokade. Dock är vårterminen lång, mycket längre än hösten, iallafall känns det så men istället för att vänta 11 veckor på lov så är det nu bara ca 7 veckor till första lovet och så rullar det fram till studenten! Dock har jag en del skolarbeten som ska in i takt med skolstarten, det oroar mig mera...
Nu ska jag lägga fokus på filmen som är på tv:n, eller så tar jag tag i skolarbetet...

2009´s årsglimtar

Jaha, när man försöker minnas tillbaka på förra året minns man nästan ingenting, då är frågan hur viktigt det året egentligen var? Men det var ett viktigt år och som tur är minns jag det viktigaste ;)

År 2008 avslutades och år 2009 inleddes på en glittrig nyårsfest i Uppsala hos min kära vän Sigrid. Flashig middag och gott sällskap, bättre kan man inte inledde 2009 med! Skolan tog sedan fart i mitten av januari och tiden saktade då ner. Sportlovet närmade sig och sista skoldagen innan lovet tog jag mig ett varv på backbanan på Ultunaåsen, något som fick mig regällt sjuk efteråt och dagarna senare satt jag på ett plan till Spanien för ett hårt träningsläger. Resultatet av det lägret? Jag blev frisk och kunde träna på skapligt, mina bröder som jag bodde med blev sjuka och de i den bilen som mina bröder åkte i blev också sjuka... Så nästan alla på lägret blev sjuka!


År 2009 var även det året många av mina vänner blev myndiga, 18 år alltså, vilket gjorde att det blev en rad kalas och fester detta år. Första kalaset var min bästis födelsedag i mars. En otrolig trevlig dag med hela hennes släkt och massa andra kompisar till henne. I slutet av mars var det sedan dags för nästa kalas, nämligens Sigrids då det bjöd upp till fest! Våren kom och det blev april och i april är et valborg som gäller. Jag, jossan och erica träffades och fikade tillsammans i Stadsparken. På denna dag fyllde även Jossan 18 år, dock firade vi henne lite senare i maj med bowling och stor middag på Hard Rock Café i Stockholm, en oförglömligkväll!


Skolan och slutproven rullade in i maj och det stora, omskakande och avgörande för betyget i spanska steg 4 provet närmade sig. Under hela årskurs två och i spanska steg 4 har jag dragits med ett besvärligt IG och min lärare slet verkligen för att peppa mig att fortsätta kämpa. Och nog kämpade jag. Vi i klassen fick ett tips inför provet, läraren sa nämligen att om vi kunde mer än hälften av alla glosor vi fick (det var 200 styckena) så borde man ligga på G. Glospappret nötte jag snabbt ut och när det stora provet kom kunde jag mer än hälften av glosorna och klarade även ett G i spanska steg 4 med några få poängs marginal. Yttligaren en oförglömlig dag!!!

I takt med att slutproven var slut närmade sig också skolan sitt slut och andra året på gymnasiet var redan över. Sista månaden i skolan var dock en av de bättre månaderna eftersom proven gick bra, en fantastisk kväll på Rix FM festival var avklarad, sommarvärmen var ett faktum och såklart träffade jag Mårten, på mer än en kompis nivå som ni förstår ;) Vilket ledde till en fantasisk sommar och bra hösttermin.


Efter skolavslutningen blev det inte många lediga dagar innan vi i klubben for till Finland för att springa en mäkta stor tävling. Värmen var outhärdlig, banorna var förvånansvärt lätta, men långa och hela tävlingen gick ruggit bra för oss i damlaget. Själv fick jag den stora äran att avsluta allt och fick den längsta sträckan som mätte 8,7 km. Det var för mig ett fantastiskt bra lopp och vi var bara några få meter från att klå vårt gamla rekord som jag och även två andra i laget var med och satte för 2 år sedan. Hemresan till Sverige var inget annat än en resa med firande!

Sommarmånaderna var framme och medan Mårten var hemma så slet jag på Arlanda i 4 veckor för att få ihop till lite pengar. Min mopped packade dock ihop i takt med att jobbet tog fart vilket betyde att jag några gånger fick cykla till bussen, vilket var en resa på 5 km enkel väg men i värsta fall cyklade jag till arlanda, vilket var en resa på 12,5 km. Enkel såklart. Men vädret var toppen och träning fick man på köpet. Inte nog med att jag jobbadet mellan 7-16 måndag till fredag och cyklade till och från jobbet så tränade jag även. Min tränare hade lurat på mig något formtoppningsprogram för O-Ringen och jag lurade även i tur på mina bröder och kuiner detta. Träningen gick ut på att vi skulle köra intervaller, enbart, i 2 veckor. Vi körde mellan 1 - 2 pass intervaller varje dag, någon dag var vi lediga och vi var helt slut när dessa 14 dagar var över. Blev vi bättre? Ja det vill jag säga.


Efter 4 veckor på Arlanda for jag på direkten till Gotland där Mårten befann sig. En perfekt vecka med sola, bad, shopping och skogspromenader efter en hård arbetsmånad och en perfekt uppladdning för det kommande O-Ringen. Det var nämligen så att jag kom hem från Gotland på torsdags kvällen/natten och redan på fredag eftermiddag kopplade vi på husvagnen och begav oss till Eksjö för en veckas orientering.


Det ända oförglömliga minnet jag har från O-Ringen är den sista etappen då det var jaktstart och eftersom jag sprang så dåligt under veckan fick jag starta i 30 sek intervallet på slutet. Ett snabbt och stressigt lopp eftersom jag hade folk framför att jaga men också att bli jagad. Banan mätte 7 km och jag har aldrig sprungit så hårt och fort som jag gjorde den etappen! Ett minne till är även världscup sprinten som gick i Eksjö centrum, otroligt spännande och jag och Malin hade fantastiskt bra platser!


Skolan och det sista året på gymnasiet tog fart och det tog inte lång tid förrän hösten var framme. Det tog heller inte lång tid innan jag permanent bodde hos Mårten i Uppsala. Det började med en - två nätter i veckan till en söndag till torsdags vistelse. På hösten drog även många viktiga tävlingar igång och först upp på meritlistan måste ändå vara min helt otippade final plats på Långdistans SM. Mina mål låg på medel och sprint men så blev det inte utan det var på långdistansen som jag tydligen passade mer för. Förutom SM anser jag att mina staffet insatser under året vart bland det bättre. Förutom Skåneresan och Finlandsresan på våren lyckades jag även bra på Halikko och 25-manna under hösten.

Förutom orientering och cykling har 2009 innebärt en hel del sport. Jag öppnade mitt sinne för simning tack vare Mårten och jag kan resuméra mitt "sim år" med betyget mycket väl godkänt då jag vart med på några av Mårtens tävlingar, jag har följt simning på tv och vart relativt insatt i sporten. Förutom simning har även fotbollen och svenska landslaget vart stort under året och deras miss till VM var inget annat än tråkigt.

Vintern kom knappt men min födelsedag kom och det blev ett släktkalas med mycke pengar och förhoppningar för framtiden. Bara några dagar efter min födelsedag var det dags att åka till Stockholm för att mönstra. En spännande dag med bra resultat och jag kommer troligtvis få som jag vill, att hamna i Uppsala! Men mer besked om det senare i år.

Förutom släktkalas var det dags att fira min 18 års dag med vännerna och det gjorde vi tillsammans med Idolfinalen inne på utestället Kalas då det bjöds på middag, drinkar och efterrätt och såklart party! Kvällen var dock inte fullt så perfekt eftersom jag inledde med att glömma mitt leg, vilket jag insåg på bussen ner mot stan. Jag och en kompis vände på klacken och tog första bästa buss tillbaka. På bussen ringde vi en taxi som kunde ta oss tillbaka och i högklackade skor lubbade vi från bussen till lägenheten, sedan upp och ner i trapphuset två gånger innan vi tillslut satt i taxin påväg till Kalas igen. Hur kvällen sedan slutade är en historia för sig själv.


Sista veckorna i december avslutades med Mårtens 18 års kalas då jag fick träffa en massa släktingar, dock bara en tredjedel ungefär av alla. Sedan blev det julavslutning med lättsmält lärarunderhållning och klassfika. Julen kom, den varade ohc den försvann.. fort som bara den men det var en bra jul. Jullovet var nu ett faktum med långa sovmorrnar, en massa snö, mellandagsrea, vinterpromenader och biobesök. Allt i sällskap av Mårten såklart. Att sedan avsluta året i ljudet av klockor, raketer, champangkorkar, skratt och pussar kunde inte vart bättre!

psst... 7 månader blev det den 30 december...

God fortsättning kära läsare!

Pulkåkning i Fålhagen


Nya året tar fart

Så var 2010 igång och det är vardag igen, fast idag är det lördag men det märks ingen skillnad på måndag och lördag när det är lov :) Hur som helst, på nyår var det Mårten och jag på Restaurang Alexander. Vi åt tre rätters och små pratade i 3 ½ timme, sen begav vi oss upp mot slottet där det var raketer.. och en massa folk. Det var en rullande kö upp för slottsbacken och raketer flög lite här och var. Men både brandkåren och polisen var där så allt gick under lugna omständigheter :) Igår sedan, Nyårsdagen, sov Mårten och jag väldigt länge, käkade en mega frukost och sen tog vi på oss vinterkläderna och gav oss ut på en promenaad och pulka åkning (plastpåse för oss dock) Det var riktigt roligt, som barn på nytt igen :D Sen blev det skolarbete, middag och bastu! Vi avslutade kvällen med chips och filmen The Notebook, väldigt vacker film! :)





RSS 2.0