Heta nätter

Oj oj oj.. helgen har vart lång, eller den är fortfarande lång. Igår, fredag, lämnade jag Uppsala bakom mig och begav mig till Sigtuna. Observer att jag sprang till tåget, ni som befann er på Uppsala sttion vid 11.11 tiden bevittnade det! Me vad gör man inte för att hinna med tåget :)

Några timmar spenderades i Sigtuna hos min vän Rebecca innan vi begav oss till landsbygden! Vi var såklart fullt sminkade och utklädda! Är det halloween fest så är det halloween fest! Väl framme på landsbygden, nämligen Granby drog partajet igång och det slutade inte för än 02.30 då jag somnade som en stock i en urskön säng! Kvällen bestod av kortspel i form av "Jag har aldrig..." och kareoke! Mycket trevligt i gott sällskap :)

Hem från Granby. Packa upp, packa om och bege sig till Österbybruk där det var dags för lite natt orientering! Tro det eller ej men Mårten och hans pappa kom faktiskt förbi för att tittat på! Inte för att orientering är så mycket till publiksport men men. De tyckte väl att det var lite kul eftersom det var gemensam start osv. I övrigt gick tävlingen faktiskt bra! Det var en patrull tävling, vilket innebär att man springer två och två. Jag fick den stora ären att släpa runt på min far i 6 km, men annars så. Jag stod för orienteringen och hastigheten, han var bromsen när allt gick för fort. Vi kom iallafall 26:a av 45 vilket är ett bra resultat för en ojämn patrull som vi var. Pappas kommentar påväg till 1:a kontrollen "Jag är helt slut, mina ben har stumnat.."

Så, nu är jag hemma igen. Dags att masa sig till soffan där jag laddat upp med en mängd kartor från året som ska sättas in i 2009 pärmen! Vart lite slarvig på den biten :P I övrigt, imorgon ska jag ta det lugnt och läsa lite Brott och Straff, sedan åka in till Uppsala :) Trevlig lördag! :)

laddar

Nu ska jag mot Sigtuna!!! Btw, Mårten är sjuk, he is having svine-influ!! :P

Bakning

En aktiv dag. Det är vad det varit idag. Mårten steg upp långt innan mig för att träna, själv sov man till 10.00. Under dagen utförde jag sedan ett ärende på Gränby Centrum. Jag böt en tröja som hade ett hål i sig men de hade ingen i samma storlek så jag fick 70% av pengarna tillbaka + tröjan då. Inte dåligt! Mårten gick till doktor för att få sin svininfluens spruta... så han kommer troligtvis dö inom några dagar.. om man ska tro på hans klagande på hur ont han har :P Vid 14.00 tiden bestämde vi oss sedan för att köra en bakdag! Så vi promenerade till Willys, köpte på oss en massa bak ingredienser och satte igång. Det blev Snoddaskaka och chokladbollar!! :D Mycket mumsigt! Sen drog vi oss mot IKEA och köpte ett nytt lakan till sängen. Så nu är vi helt utmattade! Vi sitter i soffan och väntar på maten ska bli klar, hamburgare med pommes frites! Trevlig kväll!

Stressad...?

Jag ser mig själv som en ganska lugn person, i de flesta fall. Visst kan man stressa ihjäl sig en del gånger, exempel som när man har rå bråttom till tåget eller jobbet men jag är långt ifrån en ivrig höna. En del tycker att jag verkar stressad men sanning bakom det hela är att jag gillar att ha någonting att göra. En eftermiddag och ligga och dö kolla på en massa tv-serier är inget för mig. Jag vill ha saker att göra! Så planerna för den restreande tiden av lovet kommer se ut på följande vis. Från och med imorgon, onsdag, åker jag till Uppsala för att jobba fram till kl 18.00 sen bor jag med Mårten i lägenheten till på fredag. På fredag förmiddag beger jag mig sedan till Sigtuna för att träffa min bästa vän Rebecca. Vi ska då tillbringa dagen hemma hos henne och fixa oss inför en stor tjejmiddag som vi ska gå på. Under fredag kvällen är det sedan middag och tjejkväll med en rad trevliga människor. Bor kvar där till lördag och kommer hem till Skepptuna under dagen. Packa upp, packa om och vidare till en tävling, Rodhenloppet. Det var det. Som sagt, jag måste ha något att göra!

Middagsplaner..

Det är inte lätt alla gånger att bestämma vad man ska käka till middag. Just nu befinner jag mig Uppsala, i lägenheten, och tittar på That 70s show! I lägenheten finns det sällan mat men i nu läget är hela frysen full med massa tänk bara menyer men med noll inspiration så blev det ingen glamorös middag precis utan mer likt makaroner och korv. Det stod mellan det eller blodpudding men jag kände mer för makaroner idag! Så, nu ska jag bara slå ihjäl 1 timme framför tv:n innan det är dags att bege sig till arbetet...

Händelsernas dag

Tisdagen tog fart för inte så länge sedan, närmare bestämt kl 09.00 klev jag upp. Frukosten är avklarad och snart drar alla planer för dagen igång.
11.30 Träffa ortopeden på Gå och löpkliniken i Uppsala
12.30 - Träna
17.30-21.00 Jobba
Eftersom jag ska till Uppsala för att träffa ortopeden och sedan jobba under kvällen så blev det ett stort rum av dötid mellan dessa aktiviteter så jag tänkte träna lite. Förhoppningsvis på IGU Gymmet, vet dock inte om de har öppet. I annat fall får jag väl massa mig till OK Linne stugan.
Ha en bra dag!

Design

Det här med att designa bloggen har ju aldrig varit min starka sida. Har haft en rad andra bloggar tidigare och layouten har inte vart någon vidare men med denna tänkte jag att jag skulle sätta mig in i det. Så med hjälp av google hittade jag en jätte bra och framför allt enkel guide till en snyggare blogg, Designa Din Blogg, heter sidan och är toppen. Så, i timmar och dagar har jag slitit mitt hår för att få allt att gå ihop och jag tror att jag tillslut har lyckats... så, vad tycks? :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0