Direkt från Malmö

Halli Hallå norra Sverige (allt över Malmö alltså). Befinner mig sen några dagar tillbaka i Malmö för att kolla på SM i simning. Hittills har det gått bra för den lilla mannen, dock inga finaler men det hade han inte räknat med. Just nu sitter jag själv på Scandic där Mårten bor. Själv bor jag på ett vandrarhem med massa folk jag inte känner så jag spenderar hellre tiden här än där. Mårten är och äter lunch, därför är jag själv :P

Ikväll är det finalpasset, det sänds även live på SVT play ifall det finns någon intresserad själ där ute :) Skriver mer imorgon!

Mårten på 100 m rygg, bana 4

The return...

Hallå?... Är det någon där?

Bloggen har legat nere ett tag på grund av att mitt skrivande har vart ur funktion. Nu däremot kanske det kan ta en ny vändning och bli lite bättre. Men inget jag kan lova.

Då ska vi se... Ett tag sen jag skrev ser jag! Då kanske en tråkig men behövlig up-date behövs trots allt. Senaste jag skrev var innan studenten så det är enklast om vi tar vid där...

Den 4:e juni small det till riktigt ordentligt när elitarna på Celsiusskolan sprang ut ur skolan. Dagen inleddes tidigt, redan klockan 06.00 men sminkning, fixa håret och klä på sig. Sedan begav sig jag och Mårten till parken utanför vår lägenhet med jordgubbar och skumpa i högsta hugg. Klockan var ca 08.00 och hela Mårtens klass fanns samlad i parken + lilla jag. Efter en liten stund lämnade jag sedan sällskapet och begav mig till skolan för studentfotografering med min riktiga klass. Efter fotot hade vi sedan en lättare variant av champangefrukost. Från frukosten och fram till utspringet hände inte så mycket mer än att vi var i klass rummet, skrev i mössorna och hade avslutning i aulan. Klockan 13.00 var det sedan dags och efter utspringet blev det flak. Hemma väntade sedan en mottagning med massor av mat och presenter. Senare på kvällen lämnade jag mottagningen och begav mig till Uppsala igen för avslutningsfest på Skarholmen. Jag mötte även upp Mårten i samma veva. En perfekt dag i glada vänners lag.

Efter studenten inledde jag sedan 4 veckors arbete på LFV på Arlanda. Förutom att jobba så tränade jag lite, åkte till Finland för att tävla och övningskörde som en dåre på trafikskolan.
För presic en dag sedan kom jag hem efter en vecka i Sälen på Junior Camp med kopiöst mycke träning. Vi tränade 8 pass, bowlade, gick på bio och badade på äventyrsbadet. En fullspäckad vecka med andra ord. Måste dock göra en instickare angående lägret. Ett av passen var 2-manna stafett och gissa vem jag fick springa med...? Självaste världsstjärnan himself, Thierry Gueorgiou!


Nästa inlägg ska nog handla om min och Mårtens semester som tar fart lite halvt på tisdag men på riktigt på söndag :D

RSS 2.0