Svensk högtid: Valborg?

Nja, högtid är väl att ta i men folkfest! Något som också blev en folkfest var gårdagens elitskiva på Birger Jarl! Elitklasserna + en profil idrotts klass invigde alla vårens studentfester igår på Birger Jarl med middag och partaj. Innan bjöds det upp till förfest hos respektive klass! Elid3S stämde träff hemma hos Sigrid där det bjöds på fördrinkar, chips, nötter och såklart KLASSENS! Själv blev jag klassens "Karta" för att jag har ett sånt lokalsinne på skolan. Klyftigt! He-he :)Efter ett antal timmar hos Sigrid åkte vi taxi till BJ och slöt oss samman med de andra klasserna. Sen blev det middag och party till klockan 01.00, sen kände Mårten och jag att det dög och cyklade hem. MYCKET TREVLIG KVÄLL KLASSEN!!!!

Idag, valborg, vaknade vi upp vid 09.00 och käkade frukost och begav oss ner mot stan. På stan blev det forsränningen, soliga promenader, lunch på stan med svärföräldrarna och jordgubbar i parken. Valborgstatus = mycket bra!

Just nu, har precis avklarat middagen med efterrätt och sitter och smyg planerar min och Mårtens road-tripp genom södra Sverige under v.29. Satt och jämförde mellan tåg och bil och enklast, billigast och smidigast blir nog bil trots allt. Gäller bara att fixa körkort nu då!!

Imorgon, då är det 10MILA i Finspång som gäller. Avresa tidigt imorgonbitti och själv ska jag springa mot kvällen, runt 19.00? :) Kommer bli en lång dag, hoppas på fint väder bara :) Hemresa på söndagmorgon sedan efter 0 timmar sömn i tält!

Nu blir det nog att packa inför imorgon, önska mig lycka till!! :D

RÖSTA!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Smysigt

Hej bloggen!

Hur mår du? Tackar som frågar! Min sjukdom verkar hänga i även denna dag... hmm, vad gör jag för fel?! Näsan är för det mesta igen bommad och halsen värker lite, men det går åt rätt håll. Det värsta är nog att varje kvll innan jag ska sova så känner jag mig i princip frisk men så på morgonen... boom! Så är allt tillbaka igen. Det går i cykler. Aja, solen skinner så man ska inte klaga :)

Idag är det måndag och skolan har börjat igen. Det var ju surt eftersom jag gillade att sova ut på morgonen och kunna titta på film sent in på natten utan att ha dåligt samvete. Men men, även det blir långdraget! Sovmogon kanske det blir redan imorgon eftersom jag inte ska träna om halsen bestämt sig för att sitta i :) Men det återstår och se imorgon bitti!

Åter till dagen. Sitter som vanligt vid denna tid och väntar på att matte c ska börja! Världens jobbigaste håltimme mellan samhällskunskapen och matten eftersom den endast är 1 timme lång vilket betyder att det är onödigt att gå hem men det är fortfarande långdraget att sitta i skolan och vänta ut tiden. Hur som helst, nu är det bara 11 min kvar så jag tycks ha överlevt även denna måndag :) Efter matten blir det hemgång och matlagning. Får se vad frysen har att bjuda på idag, tror det lutar mot spagetthi eftersom vi helt otippt hittade 2 kg spagetthi hemma i skåpet igår! Köttbullar och ketchup till kan bli bra :) Efter middagen blir det sedan matshopping med mamma och pappa medan Mårten åker och tränar (om han känner sig frisk vill säga...)

11 minuter har blivit 9 så det böjar bli dags att packa ihop datorn och damma av matteböckerna igen :D

Droger till salu!!

Ny dag innebär nya tag! Dock sitter smärtan i halsen kvar så oddsen för att starta på söndag minskar för varje sekund som går. Men hoppet lever vidare :D Idag blir det ändå en kort vistelse hemma för att övningsköra och packa för SM resan, vi åker från Uppsala klockan 10.00 imorgon så det slutliga beskedet kommer då innan vi åker :) Mårten började redan klockan 07.00 imorse och slutar 20.00 så efter det blir det lite fredags mys med film, popcorn, te och halstabletter! Måste dock ta mig till Kronans Droghandel för att shoppa loss lite ;) (har ni hört på namn för ett apotek? Gamlingarna kommer inte våga sätta sin fot där inne så Sveriges befolkning kommer rasa eftersom alla gamlingar kommer dö inom den kommande tiden!) Vild tanke :)

Nu blir det att städa lägenheten (gjorde det igår men det märks inte), duscha och diska innan det blir hemfärd! Föresten, sunkigt väder det var idag då... :(

Dåtid, NUTID, framtid

Påsklovet är i allra högsta grad igång och strax över. Det är trots allt torsdag och på måndag klockan 12.30 är det dags för lektioner igen. Dock med en läskig känsla eftersom nästa lov vi jobbar oss fram till är sommarlovet vilket inleds med studenten! Scary! Men men, nu tar vi dagen som den kommer. Leva i nuet är något jag och Mårten inte brukar ha problem med :)

Som sagt, nuet... Idag vaknade vi halv tio och slog på tv:n. Inledder i princip alltid mina morrnar med nyheterna och Efter 10 :) Vaknade dock upp med en hemsk känsla i halsen. Hostar och låter värre än värst! Kände det redan igår lite gran efter att jag tränat men i morse vr det ett faktum! Förhoppningsvis hinner jag blir helt återställd till söndag då det är SM Ultra!! Tur är iallafall att jag känner mig pigg och alert, så inget degande i soffan här inte!

Efter frukosten fick sedan Mårten en liten "vad-ska-jag-göra-med-mitt-liv-efter-skolan-känsla" och han plockade fram alla miljoner broschyrer och kataloger som vi lyckades samla på oss under SACO-mässan i december. Dock blev ingen av oss klockare i att leta något svar där eftersom det finns så mycket! Aja, anmälan till högskolan ska ju in nästa vecka (15 april) samtidigt som lumpen ska anmälas. Får se vad jag väljer...

Påskhelg

Så där, nu var ytligare en högtid över och vad resulterade det i? Jo, på tok för mycket godis, halv bra fest och en trevlig släktmiddag. Sen senast har faktiskt inte mycket nytt hänt. Jag kanske har berättat detta men jag upprepar det ändå. Mårten och jag har skrivit in oss på trafikskolan, Nordlanders i Uppsala blev det, och om lite mer än 1 vecka börjar teorikursen som kommer hålla på 1½ h i veckan i 8 veckor :) SPÄNNANDE! Jag var iallafall och betalade hela paketet för någon vecka sedan så nu är jag 6000 kr fattigare men lite böcker, häften och papper rikare. Ge och ta. Jag har faktiskt redan läst halva körkortsboken och jag minns faktiskt det mesta. Kommer dock få läsa den x antal gånger till om det ska bli fullpott på provet :)

För några få timmar kom Mårten hem från Gotland där han tillbringat hela påskhelgen på träningsläger. Dock kommer i inte ses förrän imorgon kväll eftersom jag ska tävla imorgon på förmiddagen i Gnesta (långt söder om Stockholm) Det blir årets första svenska tävling (tävlade ju 3 gånger i Portugal tidigare i vinter). Arrangörerna har lovat att det i princip är snöfritt så det kommer bli jätte roligt. Läste till och med till min förvåning att jag enbart har 4,3 km att springa imorgon, helt sjukt kort! Men det är bara tacka för det :) Det blir desto längre nästa helg då det är Ultra SM :O Eftersom det är tävling imorgon och klockan är över 00.00 borde jag krypa ner i sängen. Ögonlocket känns tyngre och tyngre.

JUSTE!!! Mårten och jag har slagit vad om en ytterst viktig grej. Det är nämligen så att jag ledder (väldigt stor) över Mårten på tetris (ett spel på facebook) och som kille kan man inte leva med den tyngden på axlarna så då föreslog han att den som har mest poäng efter veckan som kommer vinner 20 kr. Ingen mega vinst men jag ligger med försprång så jag sitter än så länge bekvämt :D Som sagt, till på söndag den 11 april klockan 23.59:59 har han på sig att slå mig och jag hinner också under den tiden förbättre mina skills och bli bättre så att han inte lyckas! :D Två tävlingsmänniskor som slår vad.. Gott folk, förbereder på ett tredje världskrig :P

Nej, nu är det dags att gå i säng. Tiden flyger förbi känner jag :)

Natt.

RSS 2.0